Berichten zoeken

Zo vergroot je je populariteit op TikTok!

TikTok is een opkomend social media platform. Ondertussen heeft het platform ontzettend veel gebruikers en dit groeit alleen maar. Geen wonder dat veel jongeren, maar ook bedrijven willen groeien op TikTok. Op TikTok kan je dan ook van de een op de andere dag populair worden, maar je kan het ook zelf een beetje sturen. Benieuwd hoe je dit kan doen? Lees dan snel verder! 

Upload regelmatig 

Door regelmatig te uploaden, weten de volgers die je al hebt wanneer ze een nieuwe TikTok kunnen verwachten. Daarnaast is door het regelmatig en vaak te uploaden op TikTok de kans groter dat je TikTok op de “for you” page van veel mensen langs komt. Als de mensen die jouw TikToks te zien krijgen ze ook leuk vinden zullen ze liken, reageren en gaan volgen. 

Engagement 

Likes en reacties zijn belangrijk om populair te worden op TikTok. Het kan soms lastig zijn om reacties te krijgen op TikTok. Daarom kan je in de beschrijving een vraag stellen, zodat je mensen triggert om een reactie achter te laten. Daarnaast is het leuk en goed om zelf ook TikTok van anderen te liken en te reageren. Eventueel gaan zij ook op jouw account kijken en liken of reageren! Gaat een engagement opbouwen niet zo snel als gehoopt? Dan is het ook mogelijk om TikTok likes te kopen. Via Followers net koop je eenvoudig TikTok likes. Door veel likes zal je populariteit op TikTok groeien! 

Hashtags 

Het is een key om hashtags op de juiste manier te gebruiken. Ga voor hashtags die op dat moment trending zijn. Daarnaast is het goed om niet té algemene hashtags te gebruiken, hierop zijn al duizenden TikTok te vinden. Hierdoor is het moeilijk om eruit te springen. Wil je naar voren komen in zoekresultaten? Ga dan voor meer specifieke hashtags die duidelijk met jou tiktok te maken hebben. Zo ben je goed vindbaar en gaan mensen je misschien wel volgen als ze je content leuk vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *