Berichten zoeken

De 5 populairste smartphones van dit nu

Nu in 2022 zijn er weer een heleboel nieuwe high-end en goede midrange smartphones op de markt gebracht. Naast de topmerken Samsung en Iphone maken ook de Poco, Xiaomi en de Pixel een grote sprong voorwaarts richting topsegment. Deze merken staan dan ook aan de absolute top 5 als het om populaire smartphones van dit moment gaat. Hieronder vindt je de belangrijkste kenmerken van deze toptelefoons. 

Apple Iphone 13

De nieuwe reeks Iphone’s volgt alweer de Iphone 12 op. De Iphone 13 heeft 4 soorten in de serie. De Iphone 13 mini, gewone Iphone 13, Pro en Pro max. De Iphone 13 bevat een zeer snelle A15 Bionic-chip met heldere groothoek foto opnames. Alle telefoons in de reeks zijn goed bestand tegen water en hebben keramische schild glas waardoor gebroken glas bij een val vrijwel onmogelijk is. Je kunt nog mooiere ultra groothoek foto’s maken met de Iphone 13. De Iphone 13 en de Pro zijn 6.1 inch groot, terwijl de mini 5,4 inch groot is qua beeldscherm. En de Pro Max is 6,7 inch. De Pro Max heeft een speciale Lidar scanner waardoor er extra diepte in foto’s wordt gecreëerd. Het OLED scherm is vernieuwd. Het zeer fraaie scherm ververst op 120Hz.

Samsung Galaxy S22

In deze smartphone reeks zijn 3 soorten namelijk de S22, S22 plus en de S22 Ultra. De Ultra is de krachtigste uit de serie en bevat nu een bluetooth pen die je van de Galaxy Note serie kent. De S22 serie kent een prachtig helder AMOLED scherm en een innovatieve camera. De Exynos 2200-processor maakt dat de smartphone topprestaties levert met 50 MP aan cameraopnamen wat betreft de hoofdcamera. Verder bevat de smartphone de mogelijkheid om draadloos op te laden en is zeer waterdicht. De S22 Ultra heeft een verbeterd ontwerp en is lichter en platter dan de S21 Ultra. 

Poco X3 Pro

Deze smartphone is zeer betaalbaar maar erg goed qua prestaties. Ook hier zijn beelden vloeiend en werkt de smartphone op een snelheid van 120hz. De accu van 5160 mAh gaat lekker lang mee waardoor je deze smartphone makkelijk anderhalve dag kunt gebruiken zonder deze te laden. Het ontwerp is eveneens zeer aantrekkelijk met een 6,67 inch groot beeldscherm en een uitgebreide 48mp camera. Je hebt onder andere de kleuren blauw, brons en zwart. Uniek zijn de stereo speakers die een geweldige geluidservaring creëren. 

Xiaomi Redmi 9T

Dit is ook een smartphone waarbij vrijwel iedereen positief is over de prestaties. De lage prijs en de betere kwaliteit maken deze smartphone populair. De extra grote accu van 6100 mAh maakt het gebruik gemakkelijk en ook Octa-core processor zorgt voor topprestaties. Video’s worden in 4K opgenomen en bevatten dus hoge kwaliteit. Met een speciale infrarood zender kan de telefoon ook als Tv afstandsbediening worden gebruikt. 

Google Pixel 6

Deze originele telefoon uit het midden segment bevat unieke foto opnamen en een unieke snelle Tensor-processor. Ook hier heb je een goede 50mp camera met 4K video opnames. Het scherm bevat een zeer goed AMOLED scherm met een verversing van 90hz. De smartphone is erg gebruiksvriendelijk en is goedkoper dan de high end smartphones maar doet het goed met zijn prestaties. Weet je nog niet welke smartphone je wilt maar wil je verzekerd zijn van een goede reparatieservice? Laat eventuele schade herstellen bij gefixt.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *