Berichten zoeken

Een iPhone hoesje kiezen. Waar ga jij voor?

Je wilt je iPhone graag goed beschermen. Een iPhone hoesje zal ervoor zorgen dat wanneer je per ongeluk je iPhone laat vallen hij niet meteen kapot valt. Een reparatie kan nogal prijzig zijn namelijk. Er zijn veel verschillende soorten iPhone hoesjes te verkrijgen. We gaan je vertellen voor welke jij kunt gaan.

Soorten hoesjes

Voor elke iPhone zijn er veel verschillende soorten hoesjes te vinden. Een iPhone hoesje moet voornamelijk je telefoon goed beschermen. Het hoesje kan bestaan uit hard of zacht plastic of siliconen. Deze hoesjes zijn weer in verschillende uitvoeringen te koop.

Zo zijn er hoesjes die zowel de zijkanten als de achterkant goed beschermd, maar ook zijn er hoesjes, ook wel bumpers genoemd, die alleen de zijkanten beschermen. Ook kun je kiezen voor een boek hoesje die zowel de voorkant als de achterkant van je iPhone beschermd.

De bescherming

De bescherming van een iPhone hoesje is natuurlijk het belangrijkste. Een siliconen hoesje is het soort hoesje wat de meeste mensen kiezen voor hun telefoon. Dit omdat als je je telefoon laat vallen, het de klap goed opvangt. Dit beschermt je telefoon optimaal.

Ook wordt er vaak gekozen voor een boek iPhone hoesje. Dit is een telefoon hoesje die ook de voorkant van je telefoon beschermd. Het is dan ook net als een boekenkaft die je over je telefoon heen slaat. Je kunt hier in het hoesje dan ook makkelijk en fijn pasjes in opbergen of wat briefgeld in kwijt. Zo hoef je niet per se meer een tas voor je telefoon en portemonnee mee te nemen, maar past dit allemaal in je iPhone hoesje.

Kleuren en prints

Voor elke soort iPhone zijn er dus verschillende soorten hoesjes te vinden. Deze hoesjes zijn allemaal ook weer in verschillende soorten en uitvoeringen te vinden. Zo zijn er boek iPhone hoesjes te vinden van zowel stof als van leer. Ook zijn ze veel verschillende kleuren te vinden. De plastic of siliconen hoesjes zijn ook te vinden in welke kleur je dan ook maar zou willen.

Naast alle kleuren kun je ook leuke prints vinden. Als je het helemaal persoonlijk wilt maken zijn er ook veel sites waar je een eigen ontwerp kan maken, of als je helemaal creatief bent kun je zelf een hoesje versieren voor je telefoon. Vooral met een doorzichtig hoesje kun je veel kanten op en bijvoorbeeld een leuke tekening erop te maken of in het hoesje te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *