Berichten zoeken

De trends op het gebied van smartwatch bandjes

Wat voor smartwatch je ook hebt, het grote voordeel van de digitale horloges is naast dit coole elektronische gadget ook dat je de bandjes kunt verwisselen. Zo kun je eindeloos variëren met de look van je smartwatch. Ben jij op zoek naar een nieuw bandje? Let dan eens op deze trends, die terug te zien zijn bij zowel Apple Watches al bij fitbit bandjes.

Er zijn veel verschillende opties bandjes. Voor een classic horloge look zijn er de leren bandjes, maar je hebt ook de sportieve bandjes, stalen bandjes en nylon bandjes. Het is handig om sowieso één of meerdere basisbandjes en kleuren in je collectie smartwatch bandjes collectie te hebben. Zo kun je bij de meeste outfits wel een sportief bandje of een neutrale kleur bandje matchen.

Klassiek metaal

Metalen smartwatch bandjes zijn enorm populair. De mooie metalen afwerking geeft een bepaalde simpele elegantie aan de smartwatch. Er zijn zowel simpel afgewerkte als grovere metalen of stalen bandjes, die zowel bij mannen als bij vrouwen mooi zullen staan.

Stoer lederen bandje

Ook de leren bandjes zijn populair als smartwatch bandje. Of je nu voor een stoere look gaat of voor een klassiek horloge gevoel, met een leren smartwatch bandje kun je alle kanten op. Door de neutrale kleur van de meeste leren bandjes is dit een superfijne basic om in huis te hebben.

Kleurrijke siliconen straps

De siliconen of sport bandjes zijn fijn voor eenieder die een heel soepel bandje zonder al te veel mogelijk irriterende metalen of stoffen te willen voelen aan zijn of haar pols. De kleurrijke siliconen bandjes zijn ideaal om mee te gaan sporten of om een kleurtje te geven aan de outfit.

Milanese elegantie

Simpel maar effectief, de milanese bandjes. Dit is waarschijnlijk een van de meest verkochte smartwatch bandjes, en natuurlijk met een reden. Het bandje is heel comfortabel en laat zelfs lucht door. Tegelijkertijd is deze serie bandjes ook bij uitstek geschikt om mee te blijven mixen en matchen, deze bandjes staan bij elke outfit.

Kortom, of je nu op zoek bent naar een casual of juist formeler en strakker bandje voor je smartwatch, er is veel keus in de wereld van de smartwatch bandjes. Onthoud vooral dat je horloge als accessoire een verlengstuk is van je outfit en dat je hier een outfit enorm mee kunt complimenteren of juist het tegenovergestelde. Investeer vooral in één of enkele basics en laat verder je eigen smaak spreken met een mooie nylon of siliconen strap.

Op zoek naar een (online) winkel die dit allemaal in huis heeft? Kijk vooral eens bij YONO SmartWatches voor een uitgebreid assortiment smartwatch bandjes voor een groot aantal merken, zoals de Apple Watch en de fitbit bandjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *